Monikulttuurista osaamista Ohjaamoihin -projekti

Vahvistamme alueellisten ja paikallisten Ohjaamojen kykyä palvella maahanmuuttajataustaisia asiakkaita.

OSMO-projektissa kehitämme Ohjaamoissa työskentelevän henkilöstön ja heidän taustaorganisaatioidensa monikulttuurista osaamista tarve- ja asiakaslähtöisesti. Koulutuksia, sparrauksia ja valmennuksia toteutetaan sekä verkossa että yhteistyössä TESSU – Tehdään yhdessä ohjausta -projektin valmentajien kanssa.

Projektin toiminta-aika on 1.8.2016-31.12.2018 (28.2.2019).

Rahoitus ja toteuttajat

OSMO-projektia rahoitetaan Osuva ohjaus -kokonaisuudesta, joka on osa opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallista Osuvaa osaamista ESR -toimenpidekokonaisuutta.

Projektin toteuttavat JAMK ammatillinen opettajakorkeakoulu (hallinnoija), HAMK ammatillinen opettajakorkeakoulu, DIAK Diakonia-ammattikorkeakoulu sekä Åbo Akademi.

 

Tule mukaan OSMOn Optima-verkkoalustalle!

Optimassa voit katsoa webinaaritallenteita ja videoita (esim. ohjaajan monikulttuurinen osaaminen, tunnetaidot tai monikulttuurinen ohjaus) ja tutustua erilaisiin monikultturisen ohjauksen tukimateriaaleihin. Verkkoalustalle liittyminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit edetä oman tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan. Halutessasi voit myös suorittaa 5 op:een opintokokonaisuuden. Lisää tietoa OSMOn verkkoalustasta.

Uudet käyttäjät: ilmoittaudu alustalle >> http://bit.ly/2jR3ogd
Ilmoittautuminen tapahtuu Jyväskylän ammattikorkeakoulun sivuston kautta: paina "Ilmoittaudu koulutukseen" -nappia. llmoittautumisen jälkeen saat ohjeet kirjautumiseen.

 

Ota yhteyttä:


 
 OSMO Facebookissa 
 


OSMO Twitterissä