Monikulttuurista osaamista Ohjaamoihin -projekti

Vahvistamme alueellisten ja paikallisten Ohjaamojen kykyä palvella maahanmuuttajataustaisia asiakkaita.

OSMO-projektissa kehitämme Ohjaamoissa työskentelevän henkilöstön ja heidän taustaorganisaatioidensa monikulttuurista osaamista tarve- ja asiakaslähtöisesti. Koulutuksia, sparrauksia ja valmennuksia toteutetaan sekä verkossa että yhteistyössä TESSU – Tehdään yhdessä ohjausta -projektin valmentajien kanssa.

Projektin toiminta-aika on 1.8.2016-28.2.2019.

 

Rahoitus ja toteuttajat

OSMO-projektia rahoitetaan Osuva ohjaus -kokonaisuudesta, joka on osa opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallista Osuvaa osaamista ESR -toimenpidekokonaisuutta.

Projektin toteuttavat JAMK ammatillinen opettajakorkeakoulu (hallinnoija), HAMK ammatillinen opettajakorkeakoulu, DIAK Diakonia-ammattikorkeakoulu sekä Åbo Akademi.

 

Ota yhteyttä

 

 

 
 OSMO Facebookissa 
 


OSMO Twitterissä

 

 

 

 

 

 

 

 

Projektissa tuotetut monikulttuurisen osaamisen kehittämisen materiaalit ovat nyt verkossa vapaasti Ohjaamojen käytettävissä: oppimateriaalit.jamk.fi/monikulttuurinenohjaus

 

Tule mukaan OSMOn Optima-verkkoalustalle!

Webinaaritallenteita, videoita ja erilaisia monikultturisen ohjauksen tukimateriaaleja. Voit työskennellä oman tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan - verkkoalustalle liittyminen ei sido sinua mihinkään. Mahdollisuus suorittaa myös 5 op opintojakso.
Uudet käyttäjät: verkkoalustalle ilmoittautuminen http://bit.ly/2jR3ogd (viimeistään 31.12.2018).

Lisätietoa Optima-alustasta ja ilmoittautumisesta!