Monikulttuurista osaamista Ohjaamoihin -projekti

 

Vahvistamme alueellisten ja paikallisten Ohjaamojen kykyä palvella maahanmuuttajataustaisia asiakkaita.

OSMO-projektissa kehitämme Ohjaamoissa työskentelevän henkilöstön ja heidän taustaorganisaatioidensa monikulttuurista osaamista tarve- ja asiakaslähtöisesti. Koulutuksia, sparrauksia ja valmennuksia toteutetaan sekä verkossa että yhteistyössä TESSU – Tehdään yhdessä ohjausta -projektin valmentajien kanssa.

Projektin toiminta-aika on 1.8.2016-31.12.2018 (28.2.2019).

Rahoitus ja toteuttajat

OSMO-projektia rahoitetaan Osuva ohjaus -kokonaisuudesta, joka on osa opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallista Osuvaa osaamista ESR -toimenpidekokonaisuutta.

Projektin toteuttavat JAMK ammatillinen opettajakorkeakoulu (hallinnoija), HAMK ammatillinen opettajakorkeakoulu, DIAK Diakonia-ammattikorkeakoulu sekä Åbo Akademi.

 

Tule mukaan OSMOn Optima-verkkoalustalle!

Optimassa voit katsoa webinaaritallenteita ja videoita (esim. ohjaajan monikulttuurinen osaaminen, tunnetaidot tai monikulttuurinen ohjaus) ja tutustua erilaisiin monikultturisen ohjauksen tukimateriaaleihin. Verkkoalustalle liittyminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit edetä oman tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan. Halutessasi voit myös suorittaa 5 op:een opintokokonaisuuden.

Uudet käyttäjät: ilmoittaudu alustalle >> http://bit.ly/2jR3ogd
Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet kirjautumiseen.

 

Ota yhteyttä:

  • Projektipäällikkö Riikka Michelsson, puh. +358 40 532 2514 , etunimi.sukunimi@jamk.fi
  • Projektisihteeri Tuire Mäki, puh. +358 40 831 2935 , etunimi.sukunimi@jamk.fi