Liity OSMO-joukkoon ja vahvista osaamistasi monikulttuurisesta ohjauksesta!

OSMO-projekti vahvistaa Ohjaamoiden kykyä palvella erilaisista kulttuuritaustoista tulevia asiakkaita. Järjestämme koulutusta, sparrausta ja webinaareja monikanavaisesti sekä valmennamme Ohjaamoita tarpeen mukaan. Voit tulla mukaan oppimaan monikulttuurisen ohjauksen teemoja, vaikka et työskentelekään jatkuvasti Ohjaamossa - myös Ohjaamon yhteistyökumppanit ja verkosto voivat osallistua.

Liity mukaan toimintaamme ilmoittautumalla Optima-alustalle tämän linkin kautta:
http://bit.ly/2jR3ogd.
Ilmoittautumisen jälkeen saat erilliset kirjautumisohjeet.

Verkkoalustalla voit tutustua monikulttuurisen ohjauksen materiaaleihin ja osallistua koulutustoimintaan oman kiinnostuksesi mukaan. Ilmoittauduttuasi pääset osallistumaan webinaareihin ja hyödyntämään materiaaleja vapaasti - ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään ja voit tutustua sisältöihin omassa tahdissasi.

Tarjolla webinaareja!

Ensimmäiset webinaarit OSMOn verkkoalustalla järjestettiin keväällä 2017. Kaikki tallenteet ovat katsottavissa verkkoalustalla ja lisää on tulossa! Ilmoittaudu OSMOn verkkoalustalle pian, niin ehdit mukaan seuraavaan webinaariin! Verkossa voit myös keskustella OSMOn asiantuntijoiden ja Ohjaamo-verkoston kanssa ohjaukseen liittyvistä kysymyksistä.

Fortbildning och material även på svenska!

OSMO – Mångkulturellt kunnande till Navigatorerna -projektet erbjuder via våra medarbetare Åbo Akademi även utbildningstjänster i form av fortbildning, coaching och material på svenska.

Välkommen med på lärplattformen Optima -  anmäl dig här! Material på svenska kommer till förfogande senare under våren.

>> Palaa OSMO-projektin sivulle 

 

Ota yhteyttä:

Projektipäällikkö Riikka Michelsson puh. +358 40 532 2514etunimi.sukunimi@jamk.fi

Projektisihteeri Tuire Mäki puh. +358 40 831 2935etunimi.sukunimi@jamk.fi