TESSU-valmennukset ja -tuki Ohjaamoille 

Ohjaamossa työskentelee monia eri ammattilaisia. Työ ja asiakkaat ovat kuitenkin kaikille heille yhteisiä. Uudenlaisen, yhteisen toimintakulttuurin rakentaminen on prosessi, joka vaatii yhteistä keskustelua, aikaa sekä toimintatapojen työstämistä.

TESSU voi toimia Ohjaamon peilinä ja auttaa kehitettävien kohteiden ja yhteistyön haasteiden tunnistamisessa. Hyvässäkin vauhdissa olevaa monialaista yhteistyötä voi aina kehittää. TESSU-valmennuksissa Ohjaamo saa työvälineitä yhdessä tekemiseen ja yhteisen työn kehittämiseen. Valmennukset suunnitellaan yhdessä Ohjaamon kanssa. TESSU-valmennuksia toteutetaan myös ruotsin kielellä. Prosessi käynnistyy aina tarvekartoitushaastattelulla, jossa tutustutaan Ohjaamon toimintaan ja selvitetään monialaisen yhteistyön tuen tarpeita.

TESSU sparraa yhteistyöstä yhteiseen työhön!

Valmennusprosessien kuvaukset:

Espoo

Forssa

Ilmajoki

Jyväskylä

Kotka

 

Kouvola

Lappeenranta

 

Mikkeli

Oulu

Porvoo

Savonlinna

Vaasa

Vantaa

Lisäksi valmennuksia ja tarvekartoitushaastatteluja toteutettu mm. seuraavilla paikkakunnilla:
Helsinki, Iisalmi, Kajaani, Imatra sekä pääkaupunkiseudun Ohjaamoiden yhteinen Handledning tillsammans på svenska -sparraus.

Minne TESSU reissaa seuraavaksi? Hyppää tästä tapahtumakalenteriin!
 

OSMO vahvistaa Ohjaamojen monikulttuurista ohjausosaamista!

Yhteistyökumppanimme OSMO-projekti kehittää Ohjaamojen henkilöstön ja heidän taustaorganisaatioidensa monikulttuurista osaamista tarve- ja asiakaslähtöisesti.

Tutustu OSMO-projektiin täällä! Myös OSMOn uusi verkkoalusta on avattu. Sinne kannattaa liittyä mukaan, jolloin pääset tutustumaan ja hyödyntämään kaikkia OSMOn tuottamia materiaaleja ja osallistumaan kiinnostuksesi mukaan webinaareihin. 

Ota yhteyttä:

Auli Sesay
Projektipäällikkö
040 594 1476
auli.sesay@jamk.fi

TESSU tubettaa!
Katso Youtube-kanavamme

 

Valmennusaineistoja

Dokumentit
Tässä kansiossa ei ole dokumentteja tai mediatiedostoja.
Koko Nimi
Tässä kansiossa ei ole dokumentteja tai mediatiedostoja.
Tässä kansiossa ei ole dokumentteja tai mediatiedostoja.