Uutiset Uutiset

Saavutettavuus-direktiivin vaikutukset Kohtaamo.infon käyttöön

 

Saavutettavuus-direktiivin astuessa voimaan 23.9.2020 olemme päättäneet, että Kohtaamo.infoa ei enää päivitetä, koska sivusto ei rakenteeltaan monellakaan tapaa vastaa saavutettavuuden vaatimuksia. Tässä vaiheessa Ohjaamoheimolaiset voivat käyttää olemassa olevaa sivustoa ja Kohtaamo.infon materiaalipankkia normaalisti. Kohtaamon hankkeen aikaiselle viestinnälle etsitään sivustoa parhaillaan ja kerromme heti, kun saamme varmistuksen millä sivustolla ja milloin hankkeen viestintää jatketaan.

Ohjaamot.fi-sivustoa rakennetaan parhaillaan.  Sivusto tulee olemaan saavutettava ja se on Ohjaamoiden käytössä lokakuussa. Käytännössä jokainen Ohjaamo rakentaa uuden sivun Ohjaamolleen Ohjaamot.fi-sivustolle. Sivusto on uudempi versio nykyisestä Liferay-pohjasta, joten se on käytettävyydeltään nykyistä sivustoa ketterämpi. Järjestämme koulutusta Ohjaamoille uusien sivujen tekemisessä heti niiden valmistuttua ja Ohjaamot saavat selkeän käyttöoppaan sivuston tekemiseen.Ei kommentteja. Ole ensimmäinen.

Blogit Blogit

Pieksämäen Ohjaamo Pientare on muuttanut uusiin tiloihin aivan kaupunkikeskustaan Kelan naapuriin. Uudistuksen myötä Ohjaamo, etsivä nuorisotyö ja nuorten työpaja toimivat nyt verkoston kanssa
Ohjaamotalon aktivointipäivät on asiakaslähtöinen palvelu, jossa pitkään työttömänä olleet nuoret tavoitetaan ja saadaan aktivoitua tehokkaasti.
Uusiin tehtäviin siirtyessä on luontevaa katsoa taaksepäin ja miettiä mihin on tultu. Kaikkea Kohtaamossa lähes kuuden vuoden aikana oppimaani on mahdoton listata, mutta yritän tähän listata
Lienee selvää, että Ohjaamojen verkosto tarvitsee koordinaatiota. Mutta missä ja miten -kysymykset odottavat vastausta.
Kohtaaminen verkossa on oikeastaan ihme.

Kohtaamo somessa Kohtaamo somessa