Uutiset Uutiset

Ohjaamopäivät verkkototeutuksena

Hybriditoteutuksena suunnitellut päivät on siirretty kokonaan verkkoon vallitsevan tilanteen vuoksi. Ohjaamopäivät ovat monelle ohjaamolaiselle vuoden kohokohta ja tärkein verkostoitumispaikka.

Ohjaamopäivät tapahtuvat tänä vuonna oman verkkosivuston kautta, jonne kaikki ilmoittautuneet saavat henkilökohtaisen osallistumislinkin pari päivää ennen tapahtumaa. Yhteiset ohjelmat ja osa työpajoista kuvataan Helsingistä ja muut työpajat jokainen vetäjä toteuttaa etänä ympäri Suomen. Ohjaamopäivien osallistujat voivat osallistua keskusteluun chatin kautta niin yksittäisissä työpajoissa kuin yleisesti tapahtuman etusivulla. Tapahtumasivusto mahdollistaa myös yksityiset keskustelut muiden osallistujien kanssa.

Uusi toteutustapa mahdollistaa sen, että Ohjaamoista voi osallistua enemmän työntekijöitä ja ohjelmaa pääsee seuraamaan omien aikataulujen mukaan. Monista työpajoista jää tallenne sivustolle ja ne on nähtävissä maksimissaan kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen.

Ohjaamopäiville pääset ilmoittautumaan oheisen linkin kautta maanantaihin 21.9. mennessä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on tullut perille vasta kun saat siitä sähköpostiisi vahvistuksen, eikä jälki-ilmoittautuminen ole mahdollista. Ilmoittautumislinkin kautta pääset katsomaan ohjelman ja työpajakuvaukset. Ilmoittautuminen on yleisesti Ohjaamopäiville eli työpajoihin ei ole erikseen ilmoittautumista.

Postitamme kaikille osoitteensa jättäneille mukavan maistuvan yllätyksen, jonka avulla pääsee virittäytymään ohjaamopäivätunnelmaan myös etänä.

Lisätietoa Ohjaamopäivistä:
Outi Pantsar
outi.pantsar@ely-keskus.fi
0295 024 016


Tapahtumat Tapahtumat

Ohjaamopäivät 6.-7.10. verkossa
18.12.2019
Kohtaamo
Valtakunnalliset Ohjaamopäivät pidetään 6.-7.10. verkossa. Lue lisää
Ohjaamojen kyselytuokio (verkkotapaaminen) maanantaina 19.10. klo 10-11
18.12.2019
Kohtaamo
Ohjaamojen kyselytuokio (verkkotapaaminen) 19.10. klo 10-11 Lue lisää
Ohjaamojen kyselytuokio (verkkotapaaminen) maanantaina 23.11. klo 10-11
23.09.2020
Kohtaamo
Ohjaamojen kyselytuokio (verkkotapaaminen) 23.11. klo 10-11. Lue lisää

Blogit Blogit

Pieksämäen Ohjaamo Pientare on muuttanut uusiin tiloihin aivan kaupunkikeskustaan Kelan naapuriin. Uudistuksen myötä Ohjaamo, etsivä nuorisotyö ja nuorten työpaja toimivat nyt verkoston kanssa
Ohjaamotalon aktivointipäivät on asiakaslähtöinen palvelu, jossa pitkään työttömänä olleet nuoret tavoitetaan ja saadaan aktivoitua tehokkaasti.
Uusiin tehtäviin siirtyessä on luontevaa katsoa taaksepäin ja miettiä mihin on tultu. Kaikkea Kohtaamossa lähes kuuden vuoden aikana oppimaani on mahdoton listata, mutta yritän tähän listata
Lienee selvää, että Ohjaamojen verkosto tarvitsee koordinaatiota. Mutta missä ja miten -kysymykset odottavat vastausta.
Kohtaaminen verkossa on oikeastaan ihme.

Kohtaamo somessa Kohtaamo somessa