TESSU ja OSMO yhteistyö

TESSU sparraa yhteistyöstä yhteiseen työhön

Ohjaamossa työskentelee monia ammattilaisia erilaisin taustoin. Monialaisen yhteistyön kehittäminen vaatii yhteistä aikaa, keskustelua ja toimintatapojen työstämistä. TESSU- projekti on Ohjaamoja varten. Se tarjoaa räätälöityjä valmennuksia ja konsultaatiotukea Ohjaamon työntekijöille ja heidän taustaorganisaatioidensa johdon edustajille.

Valmennuksissa Ohjaamo-tiimi saa työvälineitä yhdessä tekemiseen ja yhteisen työn kehittämiseen. TESSU-valmennukset suunnitellaan yhdessä Ohjaamon kanssa ja valmennuksia toteutetaan myös ruotsin kielellä. Katso esittelyanimaatio!

 

TESSU – Tehdään yhdessä ohjausta -projektin (ESR 2015-2018) toteuttavat JAMK ja HAMK ammatilliset opettajakorkeakoulut sekä Åbo Akademi. Lue lisää projektista.

 


OSMO - Monikulttuurista osaamista Ohjaamoihin –projekti

Tarvitseeko Ohjaamonne vahvistusta monikulttuuriseen ohjaukseen?
Yhteistyökumppanimme OSMO-projekti kehittää Ohjaamojen henkilöstön ja heidän taustaorganisaatioidensa monikulttuurista osaamista tarve- ja asiakaslähtöisesti.

OSMO oli vetämässä Monikulttuurisen ohjauksen työpajaa Ohjaamo-risteilyllä 4.10.2017 tästä pääset tutustumaan työpajan antiin.

Tutustu OSMO-projektiin täällä!