Ohjaamopäivien 2020 ilmoittautuminen avattu

Ohjaamopäivien 2020 ilmoittautuminen on avattu ja se on auki m,aanantaihin 31.8. saakka.

Ohjaamopäiviä vietetään 6.-7.10.2020 ensimmäistä kertaa hybridi-toteutuksena. Osallistua voi joko paikan päällä Helsingissä Crowne Plazassa tai verkon välityksellä. Livetapahtuman osallistujien määrä on rajoitettu maksimissaan 200 osallistujaan. Verkon välityksellä pääsee osallistumaan kaikkeen yhteiseen ohjelmaan sekä noin puoleen työpajoista.

Työpajoissa on jälleen runsas kattaus yhteistyökumppaneiden edustajia, jotka tarjoavat välineitä ja menetelmiä Ohjaamojen käyttöön. Mukana olevat näytteilleasettajat julkaistaan myöhemmin. Työpajojen lisäksi tänä vuonna on tarjolla Ohjaamo-kohtaisia someklinikoita. Someklinikoista vastaa Siliä ja niihin varataan aika suoraan heiltä oheisen linkin kautta.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja sitä pystyy muokkaamaan 31.8. saakka. Ilmoittautuminen on tullut perille vasta, kun saat siitä sähköpostiisi vahvistuksen. Vahvistusviestissä on henkilökohtainen linkki, jota kautta pääset muokkaamaan valintojasi. Verkon kautta osallistuvat saavat ennen tapahtumaa henkilökohtaisen linkin tilaisuuteen ja valittuihin työpajoihin.

Ilmoittautumislomake löytyy täältä. Lomakkeesta löydät ohjeet majoituksen varaukseen sekä ohjelman ja työpajakuvaukset.

Seuraamme koronavirustilannetta ja noudatamme yleisiä ohjeistuksia. Mahdollisista muutoksista tiedotamme osallistujia.No comments yet. Be the first.

Pieksämäen Ohjaamo Pientare on muuttanut uusiin tiloihin aivan kaupunkikeskustaan Kelan naapuriin. Uudistuksen myötä Ohjaamo, etsivä nuorisotyö ja nuorten työpaja toimivat nyt verkoston kanssa
Ohjaamotalon aktivointipäivät on asiakaslähtöinen palvelu, jossa pitkään työttömänä olleet nuoret tavoitetaan ja saadaan aktivoitua tehokkaasti.
Uusiin tehtäviin siirtyessä on luontevaa katsoa taaksepäin ja miettiä mihin on tultu. Kaikkea Kohtaamossa lähes kuuden vuoden aikana oppimaani on mahdoton listata, mutta yritän tähän listata
Lienee selvää, että Ohjaamojen verkosto tarvitsee koordinaatiota. Mutta missä ja miten -kysymykset odottavat vastausta.
Kohtaaminen verkossa on oikeastaan ihme.