Satu Meriluoto Kohtaamon verkkopalvelusuunnittelijaksi

Kohtaamo-hankkeen uusi verkkopalvelusuunnittelija Satu Meriluoto aloittaa työnsä Keski-Suomen ELY-keskuksessa 1.7.2020 ja nimitys on 31.12.2021 asti. Sadun työpiste sijaitsee Helsingissä, Uudenmaan ELY-keskuksen tiloissa.

Satu on valtiotieteiden maisteri ja opiskellut lisäksi mm. verkkopedagogiikkaa, luovaa kirjoittamista ja palvelumuotoilua. Hänellä on pitkä työkokemus digitaalisten palvelujen suunnittelusta ja kehittämisestä mm. opintopolku.fi -portaalin kehitystyössä. Hänen nykyinen työnimikkeensä Opetushallituksessa on verkkopäätoimittaja.

-Tulen Kohtaamoon innoissani nyt lainaksi Opetushallituksesta. Visio on molemmissa töissä hyvin samanlainen: että jokainen voisi kasvaa potentiaaliinsa. Taidan olla parantumaton maailmanparantaja ja patologinen innostuja. Jotenkin aina palaan suuntaansa etsivien nuorten palveluita kehittämään. Ohjaus - ajan, huomion ja kunnioituksen antaminen suuntaansa etsivälle nuorelle tai aikuiselle ja hänen oman autonomiansa vahvistaminen - on valtavan tärkeää työtä.

Satu Meriluoto on ollut Kohtaamon verkko-ohjauspalvelun kehittämisryhmässä vuodesta 2015 lähtien.

- Odotan ennen kaikkea pääseväni muotoilemaan toimivaa verkko-ohjausta yhdessä ohjaajien kanssa. Koronakeväänä digiloikka kaikissa palveluissa tehtiin pakon edessä, mutta niiden kokemusten pohjalta voidaan kehittää verkko-ohjausta toimivammaksi niin, että väline on mahdollistaja eikä este.

Vapaa-ajalla Sadulle rakkaita harrastuksia ovat tarinoiden kirjoittaminen, kirjallisuuden lukeminen, metsissä vaeltelu ja puutarhanhoito.

- Aina tuntee onnistuneensa, kun saa arankin kasvin viihtymään ja kukoistamaan ottamalla huomioon sen luontaiset kasvupaikkavaatimukset ja hoitamalla maaperää juuri sille kasville sopivaksi. 

Kohtaamolaiset ja muu ELY-keskuksen väki toivottaa Sadun tervetulleeksi töihin!

Yhteystiedot 1.7. alkaen:

Satu Meriluoto

Verkkopalvelusuunnittelija, Kohtaamo-hanke

satu.meriluoto@ely-keskus.fi

p. 0503964786No comments yet. Be the first.

Pieksämäen Ohjaamo Pientare on muuttanut uusiin tiloihin aivan kaupunkikeskustaan Kelan naapuriin. Uudistuksen myötä Ohjaamo, etsivä nuorisotyö ja nuorten työpaja toimivat nyt verkoston kanssa
Ohjaamotalon aktivointipäivät on asiakaslähtöinen palvelu, jossa pitkään työttömänä olleet nuoret tavoitetaan ja saadaan aktivoitua tehokkaasti.
Uusiin tehtäviin siirtyessä on luontevaa katsoa taaksepäin ja miettiä mihin on tultu. Kaikkea Kohtaamossa lähes kuuden vuoden aikana oppimaani on mahdoton listata, mutta yritän tähän listata
Lienee selvää, että Ohjaamojen verkosto tarvitsee koordinaatiota. Mutta missä ja miten -kysymykset odottavat vastausta.
Kohtaaminen verkossa on oikeastaan ihme.