TESSU2

TESSU jatkaa 31.3.2019 saakka!

Monialaisen yhteistyön TESSU-valmennuksille on ollut runsaasti kysyntää viimeisen kahden vuoden aikana. Viime kuukausina valmennusten tarpeessa on ollut nähtävissä vaikutuksia Ohjaamo-hankkeiden päättymisestä, kevään aikana tapahtuneista henkilöstövaihdoksista sekä tietysti myös uusien Ohjaamojen perustamisesta kuntiin. Lisääntyneeseen tuen tarpeeseen reagoitiin TESSU-projektissa ja toiminnalle haettiin jatkoaikaa sekä -rahoitusta.  

Nyt voimme kertoa teillekin iloisia uutisia: TESSU – Tehdään yhdessä ohjausta -projektille on myönnetty jatkoaikaa, mikä tarkoittaa sitä, että TESSU-valmennuksia voidaan järjestää vielä yli puolen vuoden ajan! Jotkut nykyisistä valmennusprosesseista jatkuvatkin vielä syksyllä, ja uusiakin yhteydenottoja olemme Ohjaamoista saaneet.

Nyt kannattaa toimia, jos Ohjaamossanne on tarvetta TESSUn tuelle! Valmennamme ja konsultoimme kaikkia Ohjaamoja tarvelähtöisesti. Otahan yhteyttä ja sovitaan Ohjaamollenne tapaamisaika TESSUn kanssa! TESSU-projektin projektipäällikkö: Auli Sesay, auli.sesay@jamk.fi

Mitä TESSU-valmennus on? Lue lisää täältä

Kommentarer
Inga kommentarer ännu. Bli först.