Uutiset Uutiset

Ohjaamopäivien 2020 ohjelmahaku

Vuoden 2020 Ohjaamopäivät pidetään 6.-7.10. Helsingissä hotelli Crowne Plazassa. Kutsumme teidät mukaan toteuttamaan ohjelmaa ja tekemään Ohjaamopäivistä entistäkin huikeammat. Ohjelmahaku on avattu ja se päättyy 26.4. Ohjelmahakuun pääset täältä.

 

Yhteistyökumppaneita haetaan työpajan toteuttajiksi, näytteilleasettajiksi sekä mahdollisiksi vierailukohteiksi. Työpajat sijoittujat ensimmäisen päivän iltapäivään sekä toisen päivän aamuun. Tiistaina 6.-7.10. on kaksi 1,5 tunnin työpajakokonaisuutta klo 13-16.30 välisenä aikana. Keskiviikkona on kaksi tunnin mittaista työpajakokoisuutta klo 9-11.30 välisenä aikana. Jokainen työpaja toteutetaan kerran, useammasta toteutuksesta neuvotellaan tarpeen mukaan ohjelmantuottajan kanssa.

 

Näytteilleasettajille on varattu paikkoja kahvitilasta sekä aulasta, mutta paikkoja on rajoitetusti. Jokaiseen paikkaan sisältyy pöytä ja tarvittaessa tuoleja. Vierailukohteiden lisäksi voit ehdottaa myös nuoria esiintyjiä päivien yhteiseen ohjelmaan.

 

Valinnat tehdään toukokuun alkupuolella, jolloin olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Lopullinen työpajakuvaus on oltava toukokuun loppuun mennessä ennen ohjelman julkaisua. Mikäli aikatauluihin tulee muutoksia, tiedotamme niistä.

 

Lisätietoja Ohjaamopäivistä Outi Pantsarilta outi.pantsar@ely-keskus.fi tai 0295 024 016Ei kommentteja. Ole ensimmäinen.

Blogit Blogit

Maailma muuttui hetkessä koronapandemian myötä ja toimintoja piti siirtää nopeasti verkkoon. Myös Ohjaamoissa oltiin pakkodigiloikan edessä ja kaivattiin kovasti neuvoja ja vinkkejä ohjauksen
Ohjaamo on tähtiin kirjoitettu menestystarina. Se on merkittävin maamme nuorisotakuun puitteissa aloitettu toiminta. Tuskin alussa osattiin arvata, että ympäri Suomenmaata alkoi nousta ennätysmäärä
Tässä blogikirjoituksessa esittelemme, millaisia monialaisen uraohjauksen periaatteita toimijoilla on suhteessa asiakkaaseen, kollegoihin sekä mitä he odottavat itseltään. Kuvaamme myös lyhyesti
Nuorten tulevaisuuden kannalta tärkeimpiin taitoihin lukeutuvat muun muassa ongelmanratkaisukyky, yhteistyötaidot, empatia ja globaalilukutaito. Missä ja miten tällaisia taitoja voi oppia? Lähtemällä
Mikä rakentaa aitoa monialaisuutta Ohjaamossa? Sitä pohdittiin Ohjaamo Varkauden TESSU2-valmennuksessa. Varkaudessa henkilöstö on pysynyt samana ja asiakkaat eivät ole ”minun” vaan ”meidän”.

Kohtaamo somessa Kohtaamo somessa