Uutiset Uutiset

Ohjaamopäivien 2020 ohjelmahaku

Vuoden 2020 Ohjaamopäivät pidetään 6.-7.10. Helsingissä hotelli Crowne Plazassa. Kutsumme teidät mukaan toteuttamaan ohjelmaa ja tekemään Ohjaamopäivistä entistäkin huikeammat. Ohjelmahaku on avattu ja se päättyy 26.4. Ohjelmahakuun pääset täältä.

 

Yhteistyökumppaneita haetaan työpajan toteuttajiksi, näytteilleasettajiksi sekä mahdollisiksi vierailukohteiksi. Työpajat sijoittujat ensimmäisen päivän iltapäivään sekä toisen päivän aamuun. Tiistaina 6.-7.10. on kaksi 1,5 tunnin työpajakokonaisuutta klo 13-16.30 välisenä aikana. Keskiviikkona on kaksi tunnin mittaista työpajakokoisuutta klo 9-11.30 välisenä aikana. Jokainen työpaja toteutetaan kerran, useammasta toteutuksesta neuvotellaan tarpeen mukaan ohjelmantuottajan kanssa.

 

Näytteilleasettajille on varattu paikkoja kahvitilasta sekä aulasta, mutta paikkoja on rajoitetusti. Jokaiseen paikkaan sisältyy pöytä ja tarvittaessa tuoleja. Vierailukohteiden lisäksi voit ehdottaa myös nuoria esiintyjiä päivien yhteiseen ohjelmaan.

 

Valinnat tehdään toukokuun alkupuolella, jolloin olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Lopullinen työpajakuvaus on oltava toukokuun loppuun mennessä ennen ohjelman julkaisua. Mikäli aikatauluihin tulee muutoksia, tiedotamme niistä.

 

Lisätietoja Ohjaamopäivistä Outi Pantsarilta outi.pantsar@ely-keskus.fi tai 0295 024 016Ei kommentteja. Ole ensimmäinen.

Blogit Blogit

Pieksämäen Ohjaamo Pientare on muuttanut uusiin tiloihin aivan kaupunkikeskustaan Kelan naapuriin. Uudistuksen myötä Ohjaamo, etsivä nuorisotyö ja nuorten työpaja toimivat nyt verkoston kanssa
Ohjaamotalon aktivointipäivät on asiakaslähtöinen palvelu, jossa pitkään työttömänä olleet nuoret tavoitetaan ja saadaan aktivoitua tehokkaasti.
Uusiin tehtäviin siirtyessä on luontevaa katsoa taaksepäin ja miettiä mihin on tultu. Kaikkea Kohtaamossa lähes kuuden vuoden aikana oppimaani on mahdoton listata, mutta yritän tähän listata
Lienee selvää, että Ohjaamojen verkosto tarvitsee koordinaatiota. Mutta missä ja miten -kysymykset odottavat vastausta.
Kohtaaminen verkossa on oikeastaan ihme.

Kohtaamo somessa Kohtaamo somessa